THAI RESTAURANT PORN SAK

THAI RESTAURANT PORN SAK

Bestil mad online
Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 227 anmeldelser
20 jan 2022 at 17:31 Very authentic Thai food. Red curry
2 dec 2021 at 23:53 Levering over 1/2 time forsinket uden advisering.
14 nov 2021 at 3:10 Faktisk gik der over 1 t, før maden kom, så der var noget (!) længere ventetid, end de lovede 25 min. ved bestilling. Men maden var superlækker, både nudler og supper! Det ville have hjulpet på oplevelsen, hvis jeg var blevet ringet op og advaret …
10 nov 2021 at 19:12 Normalt anmelder jeg ikke, men det her var en stor skuffelse. Smagsløst og ligegyldigt. Ud fra de andre anmeldelser så må jeg have været uheldig... og nej det var ikke en senfølge.. ; ) En fuser jeg ikke går tilbage til.
30 okt 2021 at 21:36 Deilig mat, som ble levert raskt!
8 okt 2021 at 0:02 Det tog halvanden time for maden at blive leveret, og det var selvom restauranten ligger lige ved siden af teatret. Man kan gå dertil på 5 min., så kan virkelig ikke anbefales. Vi havde skuespillere, der ikke fil mad - øv, dårlig oplevelse.
24 sep 2021 at 22:38 Levering ankom 5 min før bestilt tid. Mad fra Porn Sak var helt vildt lækkert og virkelig anbefalelsesværdigt ..
6 sep 2021 at 17:41 Lækkert mad og meget af det. Men retterne mangler salt og mere smag.
17 jul 2021 at 16:59 Smagte godt. Forrige levering var bedre. Kan anbefale kylling og nødderne. Men alt for lidt sovs eller næsten ingen til retten.
10 jul 2021 at 13:12 Lækkert og smagfuldt. Store portioner. Nu en af mine favoritsteder. Kan anbefales.
8 jul 2021 at 19:33 Jeg ventede over 3 timer på min mad. Hvor jeg til sidst fik fortalt, at min ordre nu var blevet annulleret. Afsindigt ringe og under al kritik.