THAI RESTAURANT PORN SAK

Recentreview


4 stjerner ud af 269 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Thai Restaurant Porn Sak. Vil du vide mere? Få mere at vide

14 maj 2024 at 19:52 Virkelig lækker mad. Stærk på den helt rigtige måde
22 mar 2024 at 19:21 Yndlings, tak endnu engang!
4 sep 2023 at 22:18 Maden var lækker. Eneste problem var at en ret blev leveret med oksekød i stedet for kylling. Levering var hurtig
2 sep 2023 at 18:13 Levering var fin- Maden var en stor skuffelse . Bestil en menu Forårsrullerne var brankede, risen klæbede og der manglede i det hele taget smag i samtlige retter - friture og salt er ikke en smag Øv hvor ærgerligt
11 jun 2023 at 21:44 Leveringstid overholdt. Velsmagende mad, men lidt små portioner. Især husets salat var velkrydret og passende frisk til en sommeraften.
30 maj 2023 at 22:07 Maden kom inden de 20 min de sagde - har bestilt dér før og er altid tilfreds med maden
30 maj 2023 at 21:37 Maden smagte vidunderligt men leveringen var elendig. Jeg står og venter og ser buddet køre forbi. Prøver at få kontakt men forgæves. Han ringer 2 gange hvor jeg prøver at guide ham tilbage hvor han kom fra. Maden blev omkring 15 min senere leveret
29 maj 2023 at 0:09 The food was delicious but too hot(
26 feb 2023 at 19:35 super godt og hurtig levering.
1 jan 2023 at 16:12 Maden super lækker som altid, nudler2 med kylling og sate, maden var dejlig varm og smagte lækkert, men leveringstiden og kundeservice kompetence fra just-eat var virkelig ikke god, måtte vente næsten 2 timer på min mad.