THAI RESTAURANT PORN SAK

THAI RESTAURANT PORN SAK

Bestil mad online
Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 240 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Thai Restaurant Porn Sak. Vil du vide mere? Få mere at vide

27 jun 2022 at 14:07 They have cancelled the order and never informed us.when we rung the restaurant after an hour we have realised that the other was cancelled and we had to find another place.
5 jun 2022 at 21:12 Der var chili i retten. Den var bestilt uden og meget forsinket
30 maj 2022 at 15:56 It took them forever to make the food otherwise it was good.
19 maj 2022 at 22:20 Lækker mad og god kvalitet
17 apr 2022 at 22:45 Good overall, just a little too much sugar a bit everywhere...
18 feb 2022 at 23:28 Selv min kone syntes det var fremragende!
13 feb 2022 at 21:02 Lækker middagsret i stor portion og hurtig levering. Smagen var rigtig god og godt med friske grøntsager og risen var også dejlig og pæn portion til 10 kr. Kan virkelig anbefales.
13 feb 2022 at 20:30 Dejlig mad
8 feb 2022 at 20:18 Kom til tiden og smagte fint og masser af det de tog hensyn til allergier tak ..
20 jan 2022 at 17:31 Very authentic Thai food. Red curry
2 dec 2021 at 23:53 Levering over 1/2 time forsinket uden advisering.
14 nov 2021 at 3:10 Faktisk gik der over 1 t, før maden kom, så der var noget (!) længere ventetid, end de lovede 25 min. ved bestilling. Men maden var superlækker, både nudler og supper! Det ville have hjulpet på oplevelsen, hvis jeg var blevet ringet op og advaret …